Ansiktsbehandlingar

Synergi+

Vad är Synergi+?

Synergi+ är utvecklad för att ytterligare förstärka effekten av din hudvårdrutin, genom att rengöra huden på djupet. Behandlingen är också det perfekta komplementet till traditionella och mekaniska ansiktsbehandlingar, såsom microneedling och kemisk peeling. Synergi+ är en apparatur som förhöjer resultaten av dina övriga behandlingar med sin effektiva behandlingsteknik i fyra steg. Man kan välja alla steg eller varje behandlingsteknik separat, därför anpassas behandlingen efter kundens önskemål. Synergi+ passar samtliga hudtyper året runt.

Synergi+ behandlar

🗸 Ojämn hudton
🗸 Stora porer
🗸 Fina linjer/Rynkor
🗸 Påsar/Ringar under ögonen
🗸 Torr hy
🗸 Fet hy

Deep Wash Technology

Vakuum tillsammans med en specialutformad topp bildar micro bubblor som blandas med närande vätskor och ger en djuprengörande effekt som exfolierar och ger näring till huden. I tre olika steg rengörs huden med Deep Wash Solutions för en perfekt ansiktsrengöring

Active Skin Technology

Denna behandlingsteknik leder till ökad blodcirkulation, cellförnyelse och syremängd i blodet.

Keep It Young Technology

Med radiofrekvens som värmer upp huden och stimulerar fibroblasterna, kan vi uppnå en direkt synlig huduppstamande effekt.

Deep Inject Technology

Högfrekvent ultraljud genererar värme och stimulerar huden på djupet samtidigt som det skapar mellanrum mellan cellerna vilket medför att den aktiva substansen kan tränga djupt ner i huden. Behandling med Renew Yourself Injector (Active Hyaluron) påskyndar metabolismen i hudceller, ökar blodcirkulationen, minskar porer, återfuktar och ger fin lyster i huden.

Microneedling

Vad är microneedling?

Med en micropen som har ett sterilt nålkasset kan vi skapa tusentals mikrokanaler i huden, en så kallad ”kontrollerad skada”. Mikrokanalerna utlöser en naturlig sårläkningseffekt som stimulerar den naturliga kollagenproduktionen, som succesivt förbättrar huden. Mikrokanalerna gör det möjligt för oss att slussa ner noga utvalda serum som innehåller aktiva ämnen som exempelvis hyaluronsyra, för att stimulera kollagen och stärka huden. Vi rekommenderar 4-6 behandlingar med 2-3 veckors mellanrum för att uppnå bästa resultat.

Vad kan man behandla med microneedling?

🗸 Acne ärr
🗸 Vitamin boost
🗸 Fina linjer
🗸 Håravfall
🗸 Mörka ringar under ögonen
🗸 Pigmenteringar
🗸 Torr hy
🗸 Lättare ärr på kroppen
🗸 Mindre fettdepåer
🗸 Celluliter
🗸 Uppfräschning

Att tänka på

Efter behandlingen kan du känna en lätt rodnad och det kan ibland klia, detta går över succesivt. Ett par dagar efter behandlingen kan huden flagna vilket är helt normalt. Vi rekommenderar att man köper med sig en anpassad kräm som efterbehandling för att skydda, lugna och stimulera huden ytterligare. Du får inte applicera smink på 24 timmar efter behandlingen och du ska undvika solljus i 48 timmar.

Kemisk peeling

Vad är kemisk peeling?

Kemisk peeling är ett samlingsnamn för behandling med olika syror. Denna behandling ger dig lyster, uppfräschad hud och kan minska porer. Under behandlingen appliceras en syra på ansiktet som får verka i några minuter. Vi väljer den peelingen som passar ditt behov bäst. Många upplever att det kan sticka lite i ansiktet och få en värmekänsla, detta är helt normalt och går över. Vi rekommenderar en kur på 4-6 behandlingar med 2-3 veckors mellanrum för bästa resultat. För att förstärka effekten ytterligare, kan man kombinera behandlingen med microneedling och ansiktsbehandling.

 

Vad kan man behandla med kemisk peeling?

🗸 Acne ärr
🗸 Acne
🗸 Fina linjer
🗸 Pigmenteringar
🗸 Torr hy
🗸 Uppfräschning

Att tänka på

Efter behandlingen kan du känna en lätt rodnad och det kan ibland klia, detta går över succesivt. Ett par dagar efter behandlingen kan huden flagna vilket är helt normalt. Vi rekommenderar att man köper med sig en anpassad kräm som används efteråt för att skydda, lugna och stimulera huden. Du får inte applicera smink på 24 timmar efter behandlingen och du ska undvika solljus i 48 timmar. Detta är viktigt för att undvika eventuell infektionsrisk.

Fransar & Bryn

Trådning av bryn

Vi trådar alltid runt brynen och justerar formen med sax och pincett. Vi är experter på att forma bryn.

Färgning av bryn

Vi färgar brynen efter dina önskemål.

Färgning av fransar

Ger en uppiggande look. Svart är favoriten!

Besöksadress

Drabantgatan 10, Väsby centrum

Telefon

+46 73 915 54 33

Öppettider

Mån-Fre: 11.00-20.00 

Lördag: 11.00-19.00

Söndag: Stängt

E-post

Info@makarbeautyclinic.se